Halloween fest i røde kostumer

Red witch from games of thrones - a popular halloween costumeSom social demokrat elsker jeg farven rød. Derfor er rød også temaet til vores næste Halloween fest her næste måned. Vi forventer at se en masse folk i smarte røde kostumer, alt lige fra rød vampyrer, blodige zombier til rødhætte og ulven. Mangler du inspiration til at vælge dit Halloween kostume, så læs med her, da vi prøver at kigge på nogle af de mange muligheder der er inden for kostumevalg og farven rød.
Til selve festen er det eneste krav, at du kommer udklædt, og at hovedparten af dit kostume er rødt. Der vil under festen kun blive serveret røde drinks og sodavand, made vil også tage udgangspunkt i vores elske røde farve.

Typiske Halloween kostumer

Halloween her hjemme er jo noget vi forbinder med uhyggelig kostumer og udklædninger. Så de typiske Halloween kostume, er noget som er relateret til gys og gru. Klassiske Halloween kostumer er f.eks. hekse, trolde, vampyrer, varulve og zombier. Alt sammen monstre som kan enten kan købes som færdige kostumer eller man nemt selv kan lave. F.eks. består et simpelt spøgelses kostume jo blot af et lagen med to huller. Hekse og troldmænd er også populære når det kommer til at vælge et godt kostume, disse er ofte ret komplekse med masser af detaljer, både i form af selve udklædningen, men også makeup og håret skal passe ind her. Zombier er altid sjove, masser da der er rigtig mange forskellige muligheder her. Både inden for tøjet, men her er der især sminken som er den vigtige hvis man skal se rigtig uhyggelig ud.
En anden ide, kunne være at tage udgangspunkt i kendte gyser film, som f.eks. Fredag d.13 eller Nightmare on elm street, monstrene herfra fås også som færdige kostumer hos de fleste forhandlere.

Red zombie costume

Ideer til den “røde” version

Nu er det de færreste standard versioner af Halloween kostumer som er røde, derfor er udfordringen til vores Halloween fest at finde eller få lavet en rød version af kostumerne. Hvis du ikke selv er helt så kreativ, så er her et par ideer til at hjælpe jer lidt i gang. Vælger man f.eks. et hekse kostume, kunne man nemt få det til at passe ind i temaet, ved f.eks. at være “den en røde heks” fra TV serien – Games of thrones. Er man varulv, serie morder eller zombie, kunne man bruge en masse kunstig blod på sit kostume, for på den måde at gøre størstedelen af det “rødt”. En hot vampyr i rød læder kunne også være en oplagt mulighed. Det er kun fantasien der sætter grænser, så der er med at finde sin kreative side frem og tænke rødt.

Hvad er Halloween

Hvorfor fejer vi Halloween herhjemme, er det ikke noget Ærke amerikansk? faktisk ikke, traditionen stammer helt tilbage til de gamle keltere i Skotland, hvor allehelgenens aften, var det tidspunkt på året, hvor barrieren mellem de dødes verden og vores var tyndest, så derfor mente de, at det var muligt for enkelte ånder at komme in i vores verden. Derfor gik man den aften rundt med skræmmende masker eller tændte roe lygter (som senere i USA blev til græskar lygter), for netop at skræmme disse ånder væk. Immigranter som senere kom til USA fra Skotland, tog deres traditioner med sig, og siden har Halloween udviklet sig til det vi kender i dag, med uhyggelige udklædninger, græskar lygter og “trick og treat”. Efterfølgende har traditionen spredt sig til en stor del af verdenen, inklusiv Danmark.

Vi ser frem til at kunne give jer alle en rigtig sjov og uhyggelig Halloween fest. Mere information ang. den præcise dato og tilmeldings oplysninger følger via SMS i løbet af den næste uges tid.